Naučná stezka „Se svatým Vojtěchem okolím Přeštic“ byla otevřena v neděli 26. dubna ve 14 hodin.

Informace k naučné stezce „Se svatým Vojtěchem okolím Přeštic“:

Každý zájemce dostane na požádání průvodní leták ke stezce. Letáky jsou k dostání v Domu historie Přešticka a v Turistickém informačním centru Přeštice. V letácích je mapka s 12 zastávkami naučné stezky s geografickými údaji a turistickými údaji, příp. doplňujícím informacemi k danému místu. Součástí letáku je 12 otázek a malý úkol – očíslovat 6 obrázků s výjevy ze života sv. Vojtěcha ve správném pořadí. Po vyplnění všech úkolů je možné dostat razítko do letáku a malou odměnu v Domu historie Přešticka nebo v Turistickém informačním centru Přeštice – samolepka, magnetka nebo omalovánky.

Leták:

skládanka 1   skládanka 2

Magnetka:                                                    Samolepka:                                                    Otisk razítka:

samolepka   samolepka   otisk razítka

Omalovánky:

omalovánky_0001

omalovánky_0002   omalovánky_0003 omalovánky_0004   omalovánky_0005omalovánky_0006   omalovánky_0007omalovánky_0008   omalovánky_0009omalovánky_0010   omalovánky_0011

Přeštické noviny, ročník XXI, červen 2015, str. 9: